Hej kochani ,,ja tam skromnie chce napisać ze kocham Chopena ,,,uśmiech ,,no i jeszcze ,,Wilki ,,a zagranica to ,,Metalica,,i facet któreg kocham /i nie interesuje mnie kim byl/ to Freddy Mercury i zespół Queen ,,
To jest to co lubie ,,a dołączą do tego wszystkie utwory które mi wpadną w ucho ostatnio - ,,Kochać o 9 rano ,,i moje kochane <<Love Story <<Wilków .W zależnośći od nastroju nastawiam muzyke i słucham hahaaha no nie tylko ja bo latem ,, puszczam całej kochanej wsi ,,chopena lub Beethovena ,,i powiem wam ze nawet moj facet sie przyzwyczajł i pomimo ze w życiu sie nie przyzna do tego to widze ze slucha z zainteresowaniem

No niestety chodzenie na koncerty mam ograniczone ze wzgledu na osobe towarzyszącą ,,,poprostu mnie nie puszcza

?hihi oczywiscie daje sobie rade i co jakis czas uda mi sie pojechać do stolicy do teatru ale to rzadko .....Piwko plus male baletki tez sie zdarzają hahahah aaa ,,,uwielbiam muzyke i moge sie bawić wszedzie
Troche wam zazdroszcze ze macie takich partnerów
ale nie mozna miec wszystkiego hahahahaa narazie ,,,,Basia,,
Skoro mowa o piosenkach ,,,,dzis śpiewam ----Jak jeden cień w dolinie mgieł ,,jeden cień w dolinie mgieł
To ,,wilki ,,a słowa oddają mój nastrój -haha .,,Kiedyś może wszystko sie zmieni

pozdrawiam wszystkich Basia