Witam
Od jakiegoś czasu ukazuje się strona na której jakaś firma sprzedaje e-book z recepturami ziół.
http://www.sarkoidoza.info/
Czy ktoś może coś na ten temat napisać?
Pozdrawiam

Dlaczego niektórzy zapadają na sarkoidozę? U niektórych ludzi dochodzi do zmienionej jakościowo odpowiedzi tkanek na daną substancję (antygen), ponieważ ich organizm wytwarza w wyniku reakcji immunologicznej przeciwciała przeciw danej substancji.
Jakie korzyści uzyskasz po przeczytaniu książki?
>Uwolnisz się od (...)zmian skórnych typu rumienia, często w kształcie motyla na twarzy(...)

Czy faktycznie dostanie się e-book z informacjami(recepturami ziół).
Ci którzy stale zaglądają na forum na pewno czytają każdy nowy post (nie ma ich za wiele), więc jeżeli nie zabierają głosu to ich to nie interesuje, a ściąganie nieobecnych jest zbyt kłopotliwe. Moją opinię już znasz, ale nie musisz się nią sugerować, bo ja ogólnie jestem sceptykiem jeśli chodzi o takie cuda i wynalazki.P.S.Robert jeżeli widziś jakąś możliwość dotarcia z tym postem do większego grona zainteresowanych na forum - zadziałaj, może wyniknie z tego jakaś dyskusja. Ja osobiście jestem bardzo ciekaw opini o tych recepturach.

/
?
naprawde

pozwolę sobie dołączyć do dyskusji. Podpisuję się pod wszystkim, co dziewczyny i Robert napisali na temat tej REWELACJI. Ktoś naoglądał się Dr Hausa, gdzie sarkoidoza jest wymieniana w pierwszej kolejności, jako choroba o nieznanym pochodzeniu i którą nie wiadomo jak leczyć i postanowił zrobić biznes. Mnie najbardziej rozbawiło, a może zasmuciło, ze ktoś może w to uwierzyć. to wypowiedź Pana Dawida. Trzy tygodnie i po sprawie, przy tym żadnych konkretów, ile chorował, jakie te objawy i co sprawiało, że aż tak był wykluczony z powodu choroby, a Pani, która została wyleczona, też mówiła o skutkach ubocznych leków, jakich, już nie napisała. Sarko jeżeli już leczona, jest leczona przeważnie sterydami i jeżeli one miałyby być zastąpione ziołami to sama temu komuś wręczyłabym Oskara, ba Nobla I jeszcze jedno "zaoszczędzisz na drogich lekach" Encorton ze znaczkiem na recepcie, ze to choroba przewlekła ok. 4 zł za fiolkę/starcza na ok. 20 dni, tak płaciłam. Nie wiem jak Metrypred czy inne, ale En, ma mniej więcej taką cenę.

5 za wszystko odpowiada,,a wszystko przez 1 ,,i jak niepozwolic powstac 5 jak sie nie zna 1

Przeglądałam raz jeszcze tę stronę. Żadnego autora czy autorytetu, który za tym stoi, tylko jakieś Wydawnictwo EduIngenious. Oddanych głosów 182 i opinia 4,9 zadowolonych. Kiedy nie wejdę, ta sama liczba głosów i tyle samo zachwyconych.
Ewidentne nabieranie ludzi.
To książka którą akurat ja mam, ale jest wiele innych, gdzie autorzy przynajmniej są znani i jak ferują hasła o uzdrowieniu to się pod tym podpisują, a tu, jakaś pani i pan , cudownie ozdrowieni, z pewnością były to zioła w z hodowli w miejscowości Mennica, nazwa zwyczajowa "bilety płatnicze".

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości