Przychodnia Pulmonologiczna Szpitala Klinicznego nr3
Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach
41-803 ZABRZE
ul.Koziołka 1
tel:032 271-56-08
wewn. 263
numer wewnętrzny jest prosto do poradni - wybierany tonowo.
gruby pisze:W sierpniu mam się pokazać.Nie pomyślałem o tym że dobrze mieć zdjęcia z jednego rendgena ,zrobię je u siebie .Rozmawiałem z Czarkiem powiedział że muszę mieć skierowanie od swojego doktora mimo że już mam tam kartę. .W każdym szpitalu inne obyczaje .O czymś jeszcze zapomniałem ?pozdrawiam Gruby
Renata pisze:Dziś dostałam wiadomośc, że lekarz, który mnie prowadził w Klinice w Zabrzu, juz tam nie pracuje. Znajoma, która też się u niego leczy chciała się zarejestrować i tak jej powiedzieli, nie udzielając żadnych bliższych informacji, gdzie jest teraz i co się stało. Jestem załamana, bo tylko do niego mam zaufanie, jeżeli chodzi zrobienie bronchoskopi. Zaraz się żle czuję, jak mnie pozbawiają jakiegoś oparcia. Może ktoś wie coś na ten temat, choć wątpię, bo jakoś nikt z mojego rejonu się jeszcze nie odezwał na tym forum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Renata pisze:Twój prowadzący nadal tam jest. Mój był z oddziału kobiecego dr.Niepsuj. Pozdrawiam
piotrtal pisze:
ale odnosnie bronchoskopi to dr. Ziora i inni tez ja robia z tego co wiem. wiec nie musisz sie przejmowac tym ze akurat nie bedzie Ci jej mial kto zrobic.
Renata pisze:piotrtal pisze:
ale odnosnie bronchoskopi to dr. Ziora i inni tez ja robia z tego co wiem. wiec nie musisz sie przejmowac tym ze akurat nie bedzie Ci jej mial kto zrobic.
Robiło mi już 4 lekarzy, dr.Zioro też, no i wiesz, jest różnica, nie wchodząc w szczegóły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość