Drodzy Forumowicze

Mam przyjemność wraz z Zarządem Sarko Stowarzyszenia zaprosić na
IV Ogólnopolski Zjazd Sarkoludków połączony z Walnym Zebraniem Członków Sarko Stowarzyszenia, który odbędzie się w dniach 21-22.04.2012 o godz. 16:00 na terenie Śląska: w Chorzowie
w Hotelu Bella Notte przy ul. Paderewskiego 35 /www.stylehotels.pl/
Sarkoprzyjaciele wiosna zbliża się dużymi krokami a więc czas zacząć organizacje naszego corocznego ogólnopolskiego spotkania. Po zapoznaniu się z bazą hotelową Katowic doszłam do wniosku, że bardziej konkurencyjny pod względem cenowym jest Chorzów, który dzięki bardzo dobrej infrastrukturze komunikacyjnej oddalony jest od Katowic zaledwie o kilkanaście minut. W związku z tym zapraszam do Chorzowa.
Dla uczestników Zjazdu z poza Śląska proponuję nocleg zorganizowany w Hotelu Bella Notte przy ul. Paderewskiego 35.
Po negocjacjach cena za nocleg ze śniadaniem dla jednej osoby w pokoju 2 osobowym to 85 zł.
Gdyby Ktoś był zainteresowany noclegiem w pokoju 1 osobowym to cena wyniesie 120 zł
Hotel Bella Notte położony jest na granicy Katowic i Chorzowa tuż przy Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku przy głównej drodze z bardzo dobrym dojazdem komunikacją miejską /przystanek tramwajowy i autobusowy praktycznie przy hotelu/ a dla zmotoryzowanych bezpłatny parking przy równoległej ulicy. /Dokładny dojazd oraz numery tramwajów podam w późniejszym terminie/.
Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie swojego udziały do 10 kwietnia br. w szczególności proszę o zgłaszanie się osób, które będą korzystać z noclegu ponieważ do 31.03 br. muszę podać przybliżoną liczbę osób nocujących w hotelu.
Wszystkie osoby, które zadeklarują chęć noclegu proszę o przesłanie na moją prywatną wiadomość na forum swojego imienia i nazwiska, w celu stworzenia listy do hotelu. Starym zwyczajem po przesłaniu swoich danych, każdemu odeślę wiadomość z numerem konta, na który należy wpłacić pieniądze celem rezerwacji pokoju.
Dalsze szczegółu zjazdu oraz ramowy plan spotkania podam w późniejszym terminie. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt czy to tu na forum czy prywatnie do mnie, to mój numer tel. 660814130.
ZAPRASZAM BARDZO SERDECZNIE

RAZEM RAŹNIEJ, WESELEJ I SKUTECZNIEJ!!!!
ZAPRASZAM i do zobaczenia