Drodzy Sarkusie , Basiu, jasne, że 2 kawałeczki to tylko 2, ale "pękłem" zaraz po obwieszczeniu, że ani ani.
Ale później miałem już spokój.
Ja rozumiem, że jest w tym dużo takiego domowego ciepła i domowe wypieki, to jest coś ekstra
Ja mam jeszcze trochę węgla z tamtego sezonu i mam mieć 1,5t ale mają koooolejkę że hej.... mam na szczęście drewno
Ja w prezencie dostałem DVD Avatar 1, czyli musiał mi się film podobać, bo mam tylko ten.
Być może zobaczę 1 ze strimingu, jak mam dostęp w którymś.
Polecam "Noc w Przedszkolu" Genialny mądry a jednocześnie z dobrym tempem.
Rozumiem, że można się zawieść na obecnych filmach opartych na efektach, sam to odczuwam i mimo, ze lubiłem kolorowe
rozrywkowe filmy, to nudzą mnie za długie sceny akcji, a los bohaterów jest mi obojętny.
Za to bardzo polubiłem Rodzinę plus, serię Rząd, a teraz wciągnęli mnie starzy Chirurdzy.
Moja żona woli filmy europejskie i chyba ja już też wolę filmy bliżej człowieka, bardziej ascetyczne.
Robercie ja ostatnio mniej spoglądam na niebo (chmury i zachody słońca), ale chętnie się dowiaduję bo to jest ciekawe, szczególnie,że niektóre zjawiska są rzadkością.
Bycie domatorem nie bierze się z wyboru, teraz mam na insta polubione nowe konta z tematu "psychologii"
zupełnie inne informacje niż te z przed lat, ale będę się starał ograniczyć to "zbieractwo informacji"
Chciałbym Wam i sobie życzyć zdrowia, bezpieczeństwa, zadowolenia, satysfakcji finansowej i duchowej z pracy i prywatnie
realizacji marzeń i pasji, zadowolenia z relacji z Ludźmi w koło, ciekawych znajomości, równowagi, poczucia że jesteśmy potrzebni i zrozumiani, empatii dla innych oraz dla nas, radzenia sobie ze stresami, miłych i skutecznych lekarzy i lekarstw, rozeznania czego nie możemy zmienić i zmian na lepsze tam gdzie mamy takie możliwości, cierpliwości i woli do wprowadzania dobrych nawyków, dobrych dobrze się kończących małych przygód, pomocnej dłoni kiedy jest potrzeba, kogoś kto posłucha oraz umiejętności słuchania. To i inne dobre w takich ilościach aby była dobra równowaga, poczucie zadowolenia
PS ja te bardzo chcę się móc z Wami spotykać
Dosiego Nowego RokuPs pisałem chyba z godzinę i post mi znikł,ale udało mi się przez otwórz ostatnio zamknietą kartę